Verticuteermachines VS 302 E en VA 303 E met cashback bij PROVAK

Verticuteermachines VS 302 E en VA 303 E met cashback bij PROVAK

Minimaal 1 keer per jaar dient het gazon ontdaan te worden van gazonvilt door middel van verticuteren. Dit kan bijvoorbeeld met de verticuteermachine VS 302 E of de VA 303 E. Deze elektro verticuteermachines hebben respectievelijk een motorvermogen van 1.200 en 1.300 Watt, centrale 5-voudig in diepte instelbaar en ze zijn uitgevoerd met kabelbeschermer en kabeltrekontlasting. De verticuteermachines hebben een opvangzak van 35 liter en een werkbreedte van 30 cm. De VS 302 E heeft 10 dubbel messen. De VA 303 E kan naast verticuteren ook beluchten.

Deze cashback actie loopt van 8 april tot 1 juni 2019 en is alleen geldig op aankoop van de WOLF-Garten elektrische verticuteermachine VS 302 E en VA 303 E bij PROVAK/IJzersterk.

VS 302 E | € 10,- cashback
VA 303 E | € 15,- cashback


Gefeliciteerd met de aanschaf van uw WOLF-Garten product. U heeft dit gekocht met een cashback actie. Om het bedrag op uw bankrekening terug te kunnen storten hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wat moet u doen?

  1. Vul uw gegevens in op onderstaand deelnameformulier.
  2. Tijdens het inschrijven kunt u een foto/scan/pdf van uw aankoopbewijs uploaden.
  3. Uw aankoopbewijs dient goed leesbaar te zijn en hierop dienen de aankoopdatum, de prijs, het product en de aankooplocatie zichtbaar te zijn.
  4. Na verzenden ontvangt u via e-mail een bevestiging met uw persoonlijke registratiecode.
  5. Onjuiste of onvolledige aanmeldingen kunnen wij niet in behandeling nemen.

Met WOLF-Garten wordt het verzorgen van de tuin een nóg groter plezier.