Tot € 50,- cashback op een EXPERT elektromaaier

Tot € 50,- cashback op een EXPERT elektromaaier

Voor een mooie mat maai je tijdens het groeiseizoen (april t/m september) je gazon twee keer per week. Buiten het groeiseizoen maai je één keer per week, tot het kouder dan 10 graden is. WOLF-Garten heeft diverse elektrische grasmaaiers om deze klus te klaren, waaronder: de EXPERT 34 E, EXPERT 37 E, EXPERT 40 E en de EXPERT 40 EA en de A 400 EA. Respectievelijk geschikt voor gazonoppervlaktes van 250, 350, 450 en 550 vierkante meter. Wilt u meer informatie over deze grasmaaiers? Kijk dan op onze WOLF-Garten website.

Deze cashback actie loopt van 27 mei t/m 16 juni 2019 en is alleen geldig bij aankoop van onderstaande WOLF-Garten EXPERT elektromaaiers.

EXPERT 34 E | € 30,- cashback
EXPERT 37 E | € 35,- cashback
EXPERT 40 E | € 40,- cashback
EXPERT 40 EA | € 50,- cashback


Gefeliciteerd met de aanschaf van uw WOLF-Garten product. U heeft dit gekocht met een cashback actie. Om het bedrag op uw bankrekening terug te kunnen storten hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wat moet u doen?

  1. Vul uw gegevens in op onderstaand deelnameformulier.
  2. Tijdens het inschrijven kunt u een foto/scan/pdf van uw aankoopbewijs uploaden.
  3. Uw aankoopbewijs dient goed leesbaar te zijn en hierop dienen de aankoopdatum, de prijs, het product en de aankooplocatie zichtbaar te zijn.
  4. Na verzenden ontvangt u via e-mail een bevestiging met uw persoonlijke registratiecode.
  5. Onjuiste of onvolledige aanmeldingen kunnen wij niet in behandeling nemen.
Met WOLF-Garten wordt het verzorgen van de tuin een nóg groter plezier.