Exclusief van Intratuin: 10 jaar garantie op motorisch tuingereedschap van WOLF-Garten.

Exclusief van Intratuin: 10 jaar garantie op motorisch tuingereedschap van WOLF-Garten.

Op alle motorisch tuingereedschap van WOLF-Garten verlengt  Intratuin de 3 jaar fabrieksgarantie naar 10 jaar. Dit is EXCLUSIEF van Intratuin. De garantietermijn op accu’s bedraagt twee jaar.

Voor een periode van 10 jaar op motorisch tuingereedschap, geteld vanaf de dag van aankoop worden alle productie-en/of materiaalfouten kosteloos gerepareerd of vervangen. Dit geldt op alle motorische producten aangekocht bij Intratuin in Nederland en België. Deze garantie geldt voor motorisch tuingereedschap die conform de meegeleverde gebruiksaanwijzing gebruikt en onderhouden zijn. De garantietermijn op accu’s bedraagt twee jaar.

Mocht u aanspraak willen maken op garantie, adviseren wij u met het defecte product terug te gaan naar de Intratuin vestiging waar het gekocht is. Tegen overlegging van de aankoop bon zullen zij de garantie aanvraag in behandeling nemen. MTD/WOLF-Garten volgt hierbij de Europese richtlijnen. De fabrieksgarantie laat uiteraard de wettelijke rechten van de consument onverlet.


Registreert u zichzelf hieronder en volg verdere aanwijzingen op om zeker te zijn van deze exclusieve 10 jaar garantie van WOLF-Garten in samenwerking met Intratuin. Wat moet u doen?

 1. Vul uw gegevens in op onderstaand formulier en klik op "verzenden".
 2. Tijdens het inschrijven kunt u een foto/scan/pdf van uw aankoopbewijs uploaden.
 3. Na verzenden ontvangt u via e-mail een bevestiging met uw persoonlijke registratiecode.
 4. Vermeld op een kopie van uw aankoopbewijs:
  • Uw persoonlijke registratiecode
  • Het serienummer van uw machine (*)
  • De ean code (13 getallen / scancode) van uw machine
 5. Uw registratie dient binnen 6 weken na aanschaf te zijn afgerond.

(*) Het serienummer heeft volgend formaat: AA111BB2222 of AA111B22222. Uitzonderingen zijn: Robotmaaiers -> S of C of M + 9 cijfers. Oudere uitvoeringen -> Letter + 8 cijfers of enkel 8 cijfers. Dit nummer staat vermeld op de productsticker en op de doos en wordt vaak voorafgegaan door S*.


WOLF-Garten is een merknaam van MTD Products AG. MTD Products Netherlands B.V., t.a.v. de Klantenservice, Postbus 32, 5240 AA Rosmalen.

Vul hier uw gegevens in.

Top