Tot € 25,- retour op een verticuteermachine bijSTOX

Tot € 25,- retour op een verticuteermachine bijSTOX

Verticuteren doe je in het voorjaar (maart of april) en in het najaar (half september of oktober). Hierdoor verwijder je de viltlaag die op het gazon is ontstaan. WOLF-Garten heeft diverse elektrische verticuteermachines om deze klus te klaren: de VS 302 E, VA 303 E, VA 346 E en VA 378 E. Respectievelijk geschikt voor gazonoppervlaktes van 150, 150, 250 en 350 vierkante meter. Wilt u meer informatie over deze verticuteermachines? Kijk dan op onze WOLF-Garten website.

Deze cashback actie loopt van 25 februari t/m 31 maart 2019 en is alleen geldig bij aankoop van onderstaande WOLF-Garten elektrische verticuteermachines in deze periode bijSTOX.

VS 302 E | € 10,- cashback
VA 303 E | € 15,- cashback
VA 346 E | € 20,- cashback
VA 378 E | € 25,- cashback


Gefeliciteerd met de aanschaf van uw WOLF-Garten product. U heeft dit gekocht met een cashback actie. Om het bedrag op uw bankrekening terug te kunnen storten hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wat moet u doen?

  1. Vul uw gegevens in op onderstaand deelnameformulier.
  2. Tijdens het inschrijven kunt u een foto/scan/pdf van uw aankoopbewijs uploaden.
  3. Uw aankoopbewijs dient goed leesbaar te zijn en hierop dienen de aankoopdatum, de prijs, het product en de aankooplocatie zichtbaar te zijn.
  4. Na verzenden ontvangt u via e-mail een bevestiging met uw persoonlijke registratiecode.
  5. Onjuiste of onvolledige aanmeldingen kunnen wij niet in behandeling nemen.

Met WOLF-Garten wordt het verzorgen van de tuin een nóg groter plezier.